Licht pikante en vegetarische loempia`s. (8 stuks)
Gevulde vegetarische deeg driehoekjes met masala aardappelen. (8 stuks)
Heerlijke licht pikante Surinaamse kip vleesworst.
Heerlijke gefrituurde eieren bereid in kerrie masala.
Ovenschotel van van de Surinaamse knol gewas pom tayer, met kippendijenfilet.
Sappige pikante bloedworst.
Heerlijk malse kipsaté stukjes met huisgemaakte satésaus.
Met keuze uit: huisgemaakte satésaus, kerriesaus, ketjapsaus of tomatensaus.
Gefrituurde casave met geroerbakte bakkeljauw.
Tijger garnalen in een pikante ketjap marinade.
Kippen vleugels in een pikante ketjap marinade.
Al onze vleesgerechten worden geserveerd met een keuze uit: bami, nasi, rijst en kousenband of tjaumin.
Malse kippendijenfilet bereid met rode ui, knoflook en verse tomaat. Keuze uit: sweet soya, hot soya, masala en tomati.
Heerlijke kuikenbout bereid met rode ui, knoflook en verse tomaat. Keuze uit: sweet soya, hot soya, masala en tomati.
Mix van kip en varken in een zoet-hartige ketjap marinade.
Kippen vleugels in een pikante tomaten jus.
Bereid met malse kippendijenfilet en ambachtelijke satésaus.
Heerlijk malse runderstoof bereid met rode ui, knoflook en verse tomaat. Keuze uit: sweet soya, hot soya, masala en tomati.
Lam schouder gemarineerd in Surinaamse masala. Bereid met rode ui, knoflook en verse tomaat.
Eendenbout bereid met rode ui, knoflook en verse tomaat. Keuze uit: sweet soya, hot soya, masala en tomati.
Bereid met pom tayer(oven gerecht )geserveerd met kip in tomaten jus.
Bereid in een zoete ketjap marinade geserveerd met rauwkost.
Kippendijenfilet geserveerd met roti aardappel, kousenband en een rotivel. Keuze uit: sweet soya, hot soya, masala en tomati.
Kuikenbout geserveerd met roti aardappel, kousenband en een rotivel. Keuze uit: sweet soya, hot soya, masala en tomati.
Malse runderstoof geserveerd met roti aardappel, kousenband en een rotivel. Keuze uit: sweet soya, hot soya, masala en tomati.
Gestoofde lam geserveerd met roti aardappel, kousenband en een rotivel. Keuze uit: sweet soya, hot soya, masala en tomati.
Eendenbout geserveerd met roti aardappel, kousenband en een rotivel. Keuze uit: sweet soya, hot soya, masala en tomati.
Bakkeljauw (zoute vis) geserveerd met roti aardappel, kousenband en een rotivel. Keuze uit: sweet soya, hot soya, masala en tomati.
Scampie garnalen geserveerd met roti aardappel, kousenband en een rotivel. Keuze uit: sweet soya, hot soya, masala en tomati.
Al onze visgerechten met uitzondering van Moksi Alesi worden geserveerd met een keuze uit: bami, nasi, rijst en kousenband of tjaumin.
Heerlijke vis nasi met grote garnalen en bakkeljauw. Vergezeld met tomatensaus.
Gedroogde en gezouten kabbeljauw. Bereid met rode ui, knoflook en verse tomaat.
In kerrie masala bereid met rode ui en tomaten jus.
Heerlijk bereid met rode ui, knoflook en verse tomaat Keuze uit: sweet soya, hot soya, masala en tomati.
Bent u veganistisch? Geef dat aan, wij denken graag met u mee!
Geserveerd met kerrie aardappelen, 3 eieren kousenband en een roti vel.
Bereid met quorn en kerrie aardappelen. Geserveerd met kousenband en een rotivel.
Pompoen, aubergine en quorn bereid bereid met rode ui, knoflook en verse tomaat. Keuze uit: sweet soya, hot soya, masala en tomati. . Keuze uit: bami, nasi, tjaumin of rijst & kousenband.
Bereid met pompoen, aubergine en kerrie aardappelen. Geserveerd met kousenband en een rotivel.
Al onze Kinder gerechten worden geserveerd met patat.
Al onze rijsttafels worden geserveerd met een keuze uit: bami, nasi, rijst en kousenband of tjaumin.
Gevulde vegetarische deeg driehoekjes.
Mix van kip en varken in een zoet-hartige ketjap marinade.
Heerlijk malse runderstoof masala bereid met rode ui, knoflook en verse tomaat.
Kippen vleugels in een pikante tomaten jus.
Geroosterd buikspek in een ketjap marinade.
Bereid met malse kippendijenfilet en ambachtelijke satésaus.
Al onze rijsttafels worden geserveerd met een keuze uit: bami, nasi, rijst en kousenband of tjaumin.
Licht pikante en vegetarische loempia`s.
Mix van kip en varken in een zoet-hartige ketjap marinade.
Heerlijk malse runderstoof sweet soya bereid met rode ui, knoflook en verse tomaat.
Garnalen bereid met rode ui, knoflook en verse tomaat.
Malse kippendijenfilet masala bereid met rode ui, knoflook en verse tomaat.
Bereid met malse kippendijenfilet en ambachtelijke satésaus.
Al onze rijsttafels worden geserveerd met een keuze uit: bami, nasi, rijst en kousenband of tjaumin.
Met ei, kip, tomaat, komkommer en kerrie saus.
Gedroogde gezouten kabeljauw met ui, knoflook en tomaat.
Garnalen en kousenband lekker geroerbakt in knoflook.
Grote garnalen bereid in Hindoestaanse kerrie.
Warme tonijn bereid met een frisse ui en verse tomaat.
Bereid met pom tayer(hartige oven gerecht) en kippendijenfilet.
Mix van kip en varken in een zoet-hartige ketjap marinade.
Met kousenband, aardappel, ei en kippendijenfilet. Bereid in Hindoestaanse kerrie.
Malse kippendijenfilet Keuze uit: sweet soya, hot soya, masala en tomati.
Lam schouder gemarineerd in Surinaamse masala. Bereidt met rode ui, knoflook en verse tomaat.
Gedroogde gezouten kabeljauw met ui, knoflook en tomaat.
Grote garnalen bereid in Hindoestaanse kerrie.
Mix van kip en varken in een zoet-hartige ketjap marinade.
Malse kippendijenfilet bereidt met knoflook Keuze uit: sweet soya, hot soya, masala en tomati.
Bereidt in Hindoestaanse kerrie met rode ui, knoflook en verse tomaat.
Bevat kippendijenfilet, tomaat, aardappel, ei en kousenband. Bereid in zoete ketjap met een frisse tomaat en rode ui.
Bevat kippendijenfilet, tomaat, aardappel, ei en kousenband. Bereid in zoete ketjap met een frisse tomaat en rode ui. en een pittig pepertje.
Malse kippendijenfilet bereidt met knoflook Keuze uit: sweet soya, hot soya, masala en tomati.
Bereid in Hindoustaanse kerrie met kippendijenfilet, aardappel, ei en kousenband.